Почетна » ССП: Лаж је да Србија против насиља плаћа људе да изазивају неред

ССП: Лаж је да Србија против насиља плаћа људе да изазивају неред

од Други Пишу
0 коментар

Александар Вучић превазишао је све своје досадашње „диктаторске методе“ покушавајући да јавности у Србији подметне лажне доказе да ми плаћамо појединце да изазивају нереде на улицама, како је то објавио таблоид “Курир”, навели су у заједничкој изјави председник и потпредседница Странке слободе и правде Драган Ђилас и Мариника Тепић.

„У аматерском видео снимку и ненасловљеној изјави појављује се једно лице – које ниједно од нас двоје не познаје, а које изговара лаж да га плаћамо 150 евра месечно на руке да изазива нереде, односно синоћњи напад на директора Републичког завода за статистику Миладина Ковачевића испред седишта Републичке изборне комисије“, наводи се у изјави коју је проследила ССП.

Овај, како наводе, „Куриров плаћенички ТВ урадак“ дочекала је, како се покушава приказати, Гашићева полиција и одмах почела испитивање, да би се извела Вучићева наредба да се извређају грађани који демонстрирају на улицама због изборне крађе.

„Није им довољна до сада невиђена крађа гласова на биралиштима широм Србије и довођење људи који не живе у Београду да одлучују о судбини Београђана, већ оваквим измишљотинама покушавају да понизе све грађане који протестују у борби за свој глас“ наводе Ђилас и Тепић.

Затражили су да Вучић и његова камарила одмах престану да их таргетирају оваквим, истичу, лажима да плаћају људе да туку друге људе, као и да на овај начин вређају грађане који демонстрирају због изборне крађе.

„Тражимо и да нас Полиција одмах саслуша, ако је оваква изјава заиста дата и Полицији“, наводи се у изјави.

Подсећамо на јучерашњем скупу Србија против насиља догодило се неколико инцидената, а полиција је привела две особе.

Foto FoNet/AP

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар