Почетна » Вучић предложио Милоша Вучевића за новог председника СНС

Вучић предложио Милоша Вучевића за новог председника СНС

од Други Пишу
0 коментар

Председник Српске напредне странке Александар Вучић предложио је Милоша Вучевића за новог лидера те партије.

Вучић је на Скупштини СНС, која се одржава у Крагујевцу, рекао да ће Вучевића за председника странке и формално предложити по другој тачки дневног реда.

„Не тријумвират, не десеточлано, педесточлано или не знам какво председништво, прелажем вам да за председника СНС-а, а он ће, наравно, консултујући се са свима нама донети одлуку о будућем руководству и Председништву, прелдажем да изаберемо Милоша Вучевића“, рекао је Вучић обраћајући се присутним делегатима.

„Шта бих имао да вам кажем о нашем Милошу, знам да је од почетка са нама, да најбоље зна шта је странка, знам колико воли СНС, знао сам му и оца који је био један од најугледнијих адвоката, заједно са са оцем Маје Гојковић, у Новом Саду, знам из колико је добре породице, знам колико је одан СНС-у, али и идеји самосталне, независне и просперитне Србије, сигуран сам да ће уз моју и вашу подршку моћи да обави велики посао, и да ради још више и још снажније“, рекао је Вучић образлажући свој предлог.

Вучић је рекао и да сувише воли СНС, и да никада неће напустити странку, док год је жив.

„Како код чинили, шта год радили, увек ћу бити са вама и уз вас. Само мислим да је потребан нешто другачији приступ обједињавања већег броја снага оних који хоће да се изборе за победу родољубиве, успешне Србије, која ће да брине о својим грађанима“, казао је он.

Истакао је и да је поносан што је „све ове године водио најбољу странку у земљи“.

„Оно синоћ (скуп ‘Србија наде’ у Београду) и ово данас нећу никада заборавити“, рекао је Вучић.

Шеста Скупштина СНС одржава се данас у хали СББ Језеро у Крагујевцу, али је у петак, под окриљем ноћи, цела дворана ребрендирана и где год се налазио назив генералног спонзора СББ-а, све је промењено у А. Вућић и СНС.

Компанија СББ најавила је да ће „са великим жаљењем“ због тога прекинути сарадњу са градом Крагујевцем, све док га води оваква врста политичара.

foto N1/Milan Nikić

Б.Н.   Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар