Почетна Политика ЗОРАНА ЈЕ ГЛУПАЧА, НИЈЕ НИ ЗА КУТЛАЧУ! ДА СЕ ЗА ЗЕЛЕН БОР УХВАТИ, ОН БИ СЕ ОСУШИО!

ЗОРАНА ЈЕ ГЛУПАЧА, НИЈЕ НИ ЗА КУТЛАЧУ! ДА СЕ ЗА ЗЕЛЕН БОР УХВАТИ, ОН БИ СЕ ОСУШИО!

од admin
0 коментар

Лидер СРС у изјави за Еспресо одговара на саопштење Зоране Михајловић, у коме она каже „да би у Шешељевој Србији све жене биле куварице“

– Сваким новим иступом Зорана показује да је само додатно доказује колика је глупача!

Овако Војислав Шешељ за Еспресо коментарише саопштење министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре која је претходно данас у саопштењу написала да би „у Шешељевој Србији све жене биле куварице“.

– Све што ја њој кажем она покуша да представи тако да је то упућено свим женама. Није тачно! Ја веома ценим улогу жена у српској историји, посебно жена интелектуалки, Милице Стојадиновић, Исидоре Секулић и многих других – каже лидер СРС.

– Међутим, проблем је што је Зорана Михајловић неспособна за политику, нема у себи ништа интелектуално иако је тамо на неком приватном универзитету ангажована, и никаквог морала нема. Дакле, њој ни кутлача не би одговарала!

– Неспособна је за било шта. За зелен бор да се ухвати он би се осушио. То је њен проблем. Кад се каже да је Зорана Михајловић кокошка, то не значи да су све жене кокошке. То је лош начин логичког расуђивања. Може да се каже да су све жене паметне, способне интелигентне, само је Зорана Михајловић кокошка. То је много боље тумачење – закључио је Шешељ.

Подсетимо, у саопштењу Зоране Михајловић такође је писало и да је, како се наводи, Војислав Шешељ још једном је показао какав би био положај жена у Србији уколико би, којим случајем, победио на изборима. У Шешељевој Србији жене би биле третиране искључиво као „глупаче“ и било би им забрањено да се баве политиком или било којим другим послом који нема везе с кухињом. Шешељева политика види жене искључиво као куварице с кецељом које читав дан проводе спремајући храну својим мужевима, писало је у саопштењу.

Шешељ предао потписе

Републичкој изборној комисији (РИК) данас су предати потписи подршке за кандидатуру лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља. Предато је око 14.000 потписа грађана, а предао их је председник Градског одбора СРС Миљан Дамјановић.

На кутијама са потписима је плакат са ликом Војислава Шешеља и натписом „Најбољег за председника“.

С. Т.    Еспресо

Можда ти се свиди

Оставите коментар