Почетна » Јовановић: Опозиција је грешила, а истина уме да боли

Јовановић: Опозиција је грешила, а истина уме да боли

Изјава генералног секретара Народне странке Стефана Јовановића

од Други Пишу
0 коментар

Генерални секретар Народне странке Стефан Јовановић изјавио је данас да је та странка на изборе могла да изађе и сама, али је „од почетка била посвећена јединству опозиције“, зарад којег је „пристала и на наметање одлука, као што је то урађено са кандидатуром Здравка Поноша“.

„Верујем да опозиција мора детаљно да анализира где је грешила у кампању, а грешила је, и да каже попу поп, а бобу боб, како не бисмо понављали грешке у будућности, а истина зна да боли”, рекао је Јовановић листу „Данас“ поводом изјаве председника ССП Драгана Ђиласа да би било „поштено да је Народна странка рекла све што је тишти када је прављена коалиција“ и да није изашла на изборе у тој коалицији.

Јовановић је поводом предлога професора Чедомира Чупића о формирању „надстраначког тела“ у Београду до нових избора рекао да се показало да таква решења не доносе резултате, иако верује да је то тело предложено у доброј вери.

“Политичари морају да се баве политиком и да преузимају одговорност за своје одлуке, а да се не скривају иза нестраначких личности”, навео је Јовановић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар