Почетна » Дијана Вукомановић: Ни најближи Вучићеви сарадници не знају шта он тајно преговара

Дијана Вукомановић: Ни најближи Вучићеви сарадници не знају шта он тајно преговара

Саопштење за јавност

од Жиг Инфо
0 коментар

Потпредседница покрета СРЦЕ др Дијана Вукомановић гостујући на телевизији Н1 рекла је да је данас горуће питање везано за решавање проблема Косова – “ Вучић има мапу пута коју је прихватио а то подразумева неки тајминг“. Грађани су по њеним речима збуњени и разочарани јер нису очекивали овакав расплет. Свакако нико није очекивао да о свему тајно преговара један човек.

На питање о могућем датуму избора и обећањима да ће бити расписани и београдски избори Вукомановић каже да изборе очекује на пролеће уз редовне локалне и покрајинске а да није сигурна да ли ће бити и градских о којима је Ђилас испреговарао са Вучићем“. За разлику од Ђиласа ми не верујемо Вучићу“ и констатовала да у Србија центру нису ни изненађени ни разочарани око расписивања нових београдских избора нагласила је она.

По њеним речима покрет СРЦЕ је већ у кампањи и на терену прикупља потписе за регистрацију политичке странке јер је за борбу против оваквог режима потребан чвршћи формат од покрета. Са друге стране оцењује да је концепт владајуће странке превазиђен -“ СНС је диносаурус странка а то значи да имају превелико тело а слабе резултате. Довозе колоне аутобуса са присталицама из разних градова да би показали своју снагу.“ Замислите функционере владајуће странке да стоје на улици и разговарају са грађанима и трпе критике и похвале, то је код нас незамисливо.

Имајући на уму аутократски карактер власти Александра Вучића, под знаком је питања да ли је он спреман за мирну транзицију власти, изјавила је Дијана Вукомановић из покрета Србија Центар (СРЦЕ).

Можда ти се свиди

Оставите коментар