Почетна » Како је син председника Гроцке попуњавао квоту за Брестовик, док је 12- ица из Врчина била најбоља (ФОТО И ВИДЕО)

Како је син председника Гроцке попуњавао квоту за Брестовик, док је 12- ица из Врчина била најбоља (ФОТО И ВИДЕО)

Како је протекла организација ОО СНС-а Гроцка за јучерашњи митинг

од Жиг Инфо
0 коментар

Скуп Српске напредне странке под називом „Србија наде“ одржан је синоћ на Тргу Николе Пашића, испред Дома Народне скупштине. Присталице СНС-а из унутрашњости од раних јутарњих сати пристизали су у Београд. Кад је митинг почео, почела је олуја са грмљавином и јаким падавинама.

ОО СНС Гроцка имао је квоту од 2,5 хиљада људи за јучерашњи митинг, међутим ова квота није испуњена, а један део оних који су отишли на митинг су остали у аутобусима јер нису хтели да пешаче до места одржавања истог, с обзиром да су требали да пешаче од Мостарске петље до Трга Николе Пашића.

Видео: ОО СНС Гроцка иде на митинг

Наши репортери из Калуђерице јављају да је од 750 људи, колико је била квота за ово место, на митинг отишло око 420 људи. Међутим толико Калуђерчана није стигло на митинг, јер су се већ масовно почели враћати својим кућама од Ђерам пијаце.

У свим Месним заједницама у Гроцкој виђени су функционери и представници власти који управљају довођењем и одвођењем људи за митинг у Београду. У Врчину је виђен Већник Александар Рајковић, у Калуђерици бивши заменик председника, смењени Дејан Влашковић, док је председник Гроцке виђен на такозваном југу општине. У Гроцкој је виђена и бивша народна посланица, и председница МО СНС-а Гроцка, Оливера Огњановић.

У Брестовику је за организацију била задужена Сања Савић, секретарка ОО СНС-а Гроцка.

Аутобуси у Брестовику планирани за митинг

Према речима наших извора, Савићка је успела да за овај митинг обезбеди 12. људи, те како није могла да напуни аутобус, помогао јој је син председника ОО СНС-а и ГО Гроцка, Марко Пантелић. Млађани Пантелић је ускочио са својим списком и послао јој још људи претежно из МЗ Пударци или оних који су запослени у породичној фирми ПДМ Агрофруит.

Сањин Списак, првих дванаест њени људи, остало допунио Марко Пантелић

Једина светла тачка напредњака, може да буде такозвана 12-ица из Врчина. Према речима нашег дописника, са те Изборне јединице отишло је 100 људи, од укупно 4 аутобуса која су отишла из Врчина. Иначе, за Врчин предвиђена квота је била 5 аутобуса, односно 250 људи.

Из Ритопека, према речима наших дописника, отишло је тридесетак њих. Гроцка је такође подбацила, док је из родног места председника Гроцке, Пудараца, отишло око 20 ак људим не рачунајући оне који су се нашли на списку за Брестовик. Слично је било и на целом југу ГО Гроцка.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар