Почетна » Понош и званично председник странке: Опозиција мора да се уједини и боље организује

Понош и званично председник странке: Опозиција мора да се уједини и боље организује

од Други Пишу
0 коментар

Председник странке Србија Центар-Срце Здравко Понош оценио је да опозиционе странке морају много боље да се организују и уједине до избора, за које је рекао да се не зна када ће бити одржани.

Он је после прве скупштине те странке одржане у Центру за културу „Влада Дивљан“ на којој је званично изабран за председника, навео да сваки дан председника Србије Александра Вучића на власти „над Србјом стоји као тешка година“.

„СНС режим мора да се склони са власти да би Србија била уређена држава. Невоље и проблеми могу да се претворе у прилику за сустизање кашњења које има ова држава. Али имамо погрешне људе, а самим тим и погрешну политику“, рекао је Понош на конференцији за новинаре након скупштине.

На првој скупштини странке Срце изабрани су и потпредседници странке Михаило Бркић, Тијана Перић Дилигенски, Бојан Димитријевић, Душко Лопандић, Татјана Марковић Топаловић и Слободан Цвејић.

Конференцији су присуствовали и Небојша Зеленовић и Биљана Стојковић из Заједно, Биљана Ђорђевић из Зелено левог фронта и Милош Парандиловић из покрета Ново лице Србије.

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар