Почетна » Шапић одржао састанак СНС-а у Гроцкој представљањем већ обећаних револуционарних идеја

Шапић одржао састанак СНС-а у Гроцкој представљањем већ обећаних револуционарних идеја

Стигле и претње

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Вечерас је нешто после 17 часова одржан састанак проширеног састава ОО СНС-а Гроцка у Великој сали ГО Гроцка, на којем је председавао Александар Шапић.

Подсетимо, према сазнањима Жиг инфа, због доласка Шапића у Гроцку, за викенд и у току јучерашњег дана  „регрутовано“ је чланство и то само они подобни, односно они који ће присуствовати састанку а неће постављати сувишна питања.

Вечерашњи састанак напредњака је и био управо то. Шапић је причао, чланови су слушали и тапшали.

  • У суштини, вечерас је речено већ оно што се прича годинама уназад пред изборе. Речено је како мора да се ради, како су избори врло брзо за Србију и Београд и да ће они бити прекретница. Шапић је напоменуо и да су сви добили квоте, да се потрудимо да дамо све од себе и да ко то учини може код Чупковића (координатора СНС) да тражи шта год хоће али после избора. Наравно, онај који не испуни своје обавезе, нема шта да тражи ту и то је јасно, наводе наши извори.

Наши извори са овог састанка су навели и да је вечерас поново речено да ће се урадити оно што је, фактички, већ требало бити завршено. Састанак није дуго трајао.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар