Почетна » Лазовић: Фалсификовање потписа сведочи о великом паду СНС-а

Лазовић: Фалсификовање потписа сведочи о великом паду СНС-а

од Други Пишу
0 коментар

Фалсификати потписа и друге малверзације које се спроводе како би се што већи број изборних листа пријавио за изборе, посебно у граду Београду, указују на то да је СНС у озбиљном паду.

“Српска напредна странка ће учинити све да прекрајањима изборне воље грађана, заустави промене и победу коалиције Србија против насиља. На листама на којима су фалсификовани ови потписи налази се велики број људи, а посебно је цинично то што су међу њима потписи новинарке Јелене Зорић, који се налазе на чак две изборне листе, као и глумице Бојане Маљевић”, каже Радомир Лазовић, копредседник Зелено-левог фронта и први на листи коалиције Србија против насиља. “Просто се чини да су ухваћени у делу, а ми смо у томе успели да их зауставимо и поднесемо кривичне пријаве”, додао је Лазовић.

Зелено-леви фронт и коалиција Србија против насиља позивају грађане да се пријаве и буду контролори, како бисмо успели и на изборни дан да зауставимо крађу. Позивамо све да 17. децембра изађу на изборе, да гласају за Србију против насиља и да се 18. пробудимо држави и друштву који брину за своје грађане.

Можда ти се свиди

Оставите коментар