Почетна » НАПАО КОРИ УМЕСТО ВУЧИЋА: Шта се деси члановима владе када нема СНС статиста? (ВИДЕО)

НАПАО КОРИ УМЕСТО ВУЧИЋА: Шта се деси члановима владе када нема СНС статиста? (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Министарка Кори Удовички доживела је мању непријатност приликом јучерашњег обиласка Краљева.

Опште је познато да се око Александра Вучића у сваком тренутку налази више десетина чланова Српске напредне странке који се представљају као обични грађани. Међутим, шта се деси када се чланови владе сусретну са правим грађанима који гаје невероватан бес према Вучићу и његовој странци?

Одговор на то питање добила је министарка Кори Удовички приликом јучерашњег обиласка Краљева.

Раде Ерац, председник месне заједнице Грдица, поручио је Кори Удовички да је народ поново начисто уништен зарад сликања неких људи у току предизборне кампање.

– Овај народ је излаган. Овде нема предизборне кампање. Одмах да знате, локални функционери града Краљева, градоначелник, заменик, председник скупштине, локална влада… Они су персона нон грата на овој територији, рекао је Ерац министарки Удовички.

Он је затим поручио министарки да његову љутиту поруку пренесе Вучићу.

 

Западна Морава поново је поплавила око 270 кућа, евакуисано је око 400 људи, а водостај реке и даље расте.

Пре неколико дана у Грдици је, након бројних протеста становника, свечано је почела изградња бедема који је требало да заштити око 400 кућа које су страдале у поплавном таласу у мају 2014. године.

Међутим, то се није догодило и Грдица је поново попљављена.

Поплављена Грдица (ФОТО: ФоНет)

С друге стране, Вучић је данас посетио Лучаре и био је окружен активистима Српске напредне странке који су га пред камерама уверавали да ситуација није толико страшна колико се чини.

Замислите да Вучић свакога дана доживљава напада огорчених грађана пред камерама? Створила би се атмосфера код осталих да је народ изузетно незадовољан.

Из тог разлога Вучић је увек окружен активистима из странке, па чак и ако се они у јавности представљају као “обични поплављени грађани”.

 

(telepromter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар