Почетна » Потпуно другачији протест ове недеље, све се мења: Иде се до Пинка

Потпуно другачији протест ове недеље, све се мења: Иде се до Пинка

од Други Пишу
0 коментар

Представници дела опозиције која организује протесте одлучили су да наредни, 19. по реду протест „Србија против насиља“, буде одржан у петак, а не у суботу. И то није једина промена.

Како је изјавио Радомир Лазовић, један од лидера Зелено левог фронта, наредни протест почиње у 19 сати, а грађани се овог пута неће окупити испред Скупштине Србије, већ испред зграде Владе.

„Биће одржан у петак у 19 сати са важном променом. Из техничких разлога грађани ће се окупити испред зграде Владе и ићи до зграде Пинка“, навео је Лазовић.

Посланици опозиције саопштили су данас и да је јуче одржан веома важан састанак, као и да су договорени кораци који ће бити предузети како би реализовали захтеве грађане.

„Прећи ћемо на другачије облике деловања. Оно што се може очекивати је да ми који смо се борили за то сада кажемо ако они нису хтели, ми ћемо их испунити. Ми тражимо подршку грађана да на парламентарним изборима добијемо подршку. Захтеваћемо парламентарне и београдске изборе. Уколико власт жели да распише неке лажне изборе, суочиће се са грађанима“, рекао је Зоран Лутовац.

Опширније о томе прочитајте на овом линку.

Printskrin

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар