Почетна » СПС штанд у Калуђерици и „дочек за ослободиоце“

СПС штанд у Калуђерици и „дочек за ослободиоце“

Част за коалицију

од Жиг Инфо
0 коментар

Недеља на територији наше општине важи за пијачни дан. Осим пијачног дана то је дан када разне странке излазе и раде пропаганду. Где год има много људи ту су и штандови.

Тако је било и данас. Болечка пијаца се шаренила од штандова и застава. Презрели омладиници пресрећу грађане, нуде пропагандни материјал и покушавају да од пролазника направе још један глас за своју странку на изборима 17.децембра.

Док су се сви сјатили на пијаце увелико сазрели омладинци Социјалистичке партије Србије мудро су се извукли и свој штанд поставили у Калуђерици испред МАКСИ самопослуге. Нигде никога, само они.

То нас је и навело да поразговарамо са једним „омладинцем“ СПС који је за наш портал изјавио да је овај потез, извлачења штанда из масе других, био одличан потез. Како наш саговорник рече : „Свака част оном ко се сетио“.

У даљем разговору смо сазнали да је основно што се на штанду објашњавало да глас за СПС значи да ће Ивица Дачић бити премијер.

  • Ми смо уверени да је Ивица најбољи кадар и да од њега нема бољег. Част свима али Ивица је најбољи. Задовољан сам како је прошао овај штанд данас. Наши другови из Пударац, Болеча, Винче, Врчина дали су нам велику подршку својим присуством. Показало се да у Калуђерици има доста људи који су за нас. Захвалио бих се и Декију пекару који нас је после у посластичарници частио соковима и кафом што нам је добро дошло да се мало загрејемо. Билио је прохладно па се и ту показало да се ми Калуђерчани држимо заједно. Ипак смо ми коалиција“, рекао је наш саговорник који је замолио да му име нестављамо у Жиг инфо.

 

ЕЖИ

Насловна фотографија: СПС Гроцка/Фејсбук

Можда ти се свиди

Оставите коментар