Почетна » Вулин: Забрањено располагање и отуђење имовине свих осумњичених чланова криминалне групе Беливука

Вулин: Забрањено располагање и отуђење имовине свих осумњичених чланова криминалне групе Беливука

од admin
0 коментар

 

„Председник Републике Србије Александар Вучић инсистира и од Министарства унутрашњих послова и од Безбедносно-информативне агенције тражи да нема заштићених, да можемо и морамо, у складу са законом, да радимо свој посао и да нико није толико моћан да буде недодирљив и да његово кршење закона може да буде опроштено“, рекао је министар Вулин у Скупштини Србије, додајући да је држава показала озбиљност.

Како је саопштио МУП, Вулин је рекао и да се у овом тренутку, док се осумњичени припадници ове организоване криминалне групе налазе у затвору, спроводе истражне радње и финансијске контроле и да им се проверава имовина.

Додао је и да је Јединица за финансијске истраге већ ставила забрану отуђења и располагања имовином свих осумњичених припадника организоване криминалне групе.

Одузимањем противправно стечене имовине, како је рекао, обесмишљава се и помисао да се бавите криминалом, јер нећете моћи нелегално стечену имовину да пренесете својој породици и деци.

Акција хапшења организоване криминалне групе на челу са Беливуком и Миљковићем због сумње да су починили више тешких кривичних дела, трговину наркотицима, изнуде, уцене, убиства и сакаћења људи, покренута је прошле недеље, а званичници су истакли да надлежне институције проверавају и питање увезаности ухапшених са државним структурама.

Инсајдер

Можда ти се свиди

Оставите коментар