Почетна » Председник СНС-а из Заклопаче поднео оставку због неслагања, да ли је почео пад?

Председник СНС-а из Заклопаче поднео оставку због неслагања, да ли је почео пад?

Шта се дешава са ОО СНС-а у Гроцкој

од Жиг Инфо
0 коментар

Срђан Михајловић поднео је оставку на место председника МО СНС-а Заклопача, због неслагања са политиком руководства странке у Гроцкој.

Према речима наших извора из СНС-а, Михајловић је поднео оставку када је на Жиг инфу сазнао да ће се за првог човека на будућој локалној одборничкој листи наћи привредник Зоран Анђелковић из Винче.

  • Љутито је ушао у просторије странке и одмах је рекао поверенику (Андрији Чупковићу) да је све ово превазишло сваку меру и да није у реду да Анђелковић сада буде број један. Повереник му се правдао да место Анђелковића није сигурно, и ту је тек настала свађа. Свашта је изречено и на крају је Михајловић бесно поднео оставку, каже наш извор из СНС-а.

Михајловић потврдио да је поднео оставку

Срђан Михајловић, сада бивши председник МО СНС-а Заклопача потврдио је за Жиг инфо да је поднео оставку.

  • Тачно је да сам поднео оставку на место председника МО СНС-а Заклопача, изјавио је Срђан Михајловић за Жиг инфо.

Упитан да образложи његову оставку, Михајловић је рекао да је исту поднео због Косова.

  • Поднео сам оставку јер ми не дају да браним Косово. Ја сам био тенкиста 99-те и знам како се брани Косово, каже Михајловић.

Међутим, на питање ко то из ОО СНС-а Гроцка има супротно мишљење, односно ко му је забранио да брани Косово, Михајловић није знао да одговори ,већ је рекао да је то „само његов став“.

Иначе, Срђан Михајловић је запослен у ЈП „Пијаце и зеленило “ Гроцка, а његова супруга Ивана је одборник испред листе СНС-а у Гроцкој. Пратиоци политичких прилика су сложни да ће одлазак Михајловића допринети паду рејтинга напредњака у Заклопачи.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар